Hoe zet u uw extra-punten om in cadeaus?Volg 4 eenvoudige stappen!


Met het extra-programma wordt elke aankoop van deelnemende producten van Bosch beloond. U verzamelt extra-punten die u vervolgens kunt omzetten in cadeaus om uzelf te verwennen of uw garagebedrijf uit te rusten!  


1. Meld u aan voor het extra-programma
 

De beloningen van het extra-loyaliteitsprogramma zijn voorbehouden aan deelnemende garages. Registratie is gratis voor uw bedrijf en gebeurt via een formulier dat u kunt vinden in de sectie “Inschrijven”.  

Zodra u uw account hebt geactiveerd door op de link te klikken in de e-mail die u na registratie ontvangt, ontvangt u 50 welkomstpunten. Dat is de eerste stap op weg naar de vele beloningen! 


2. Verzamel gratis extra-punten 


Om extra punten te verzamelen, registreert u gewoon op de website en koopt u producten bij grossiers die deelnemen aan het programma. Elke maand geven zij de producten op die uw garagebedrijf heeft gekocht. In uw account kunt u de toewijzing van de punten volgen die worden gegenereerd door het aankoopoverzicht dat uw grossier verstuurt. 
 
Ontdek alle deelnemende producten in het extra-programma.


3. Verhoog uw puntensaldo 


Verder worden er van tijd tot tijd acties georganiseerd om uw loyaliteit nog meer te belonen! In juli en augustus 2023 wordt bijvoorbeeld een flash-promotie georganiseerd op de extra-website. Er zijn zes koffiebonen verstopt op de pagina's van de website. Ze vormen een combinatie waarbij u automatisch 200 extra-punten en koffiemok ontvangt en ook kans maakt op een hoogwaardige koffiemachine van Siemens!  
 
Om zo veel mogelijk punten te verzamelen, moet u dus goed letten op promoties op de extra-website! Een andere goede manier is om u in te schrijven voor de nieuwsbrief van het programma, zodat u het hele jaar door op de hoogte blijft van interessante aanbiedingen. Als u zich nog niet heeft aangemeld, is dat heel eenvoudig: log in op uw account en geef toestemming om e-mails van het extra-programma te ontvangen
 


4. Kies uw beloning! 


In de extra-webshop is een breed assortiment producten verkrijgbaar: elektronica, beeld en geluid, kantoor, huishoudelijke apparaten, keuken, tuin, gereedschap en meer. Perfect om uzelf te verwennen of om uw garage uit te rusten! 
 
U kunt uw extra-punten op elk moment omzetten in geschenken. Er is geen haast bij, want uw punten zijn twee jaar geldig vanaf het moment dat ze op uw account zijn bijgeschreven.  
 
Koopt u al veel onderdelen van Bosch? Stelt u zich eens voor hoeveel cadeaus u uzelf al had kunnen geven!  
 
Een extraatje voor u!