Flash-promotie, het extra-spel van de zomerDe resultaten van de Flash-promotieDe Flash-promotie van de voorbije zomer is afgelopen en de winnaars zijn gekend. Hartelijk bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze extra-speurtocht die liep van 3 juli t.e.m. 22 augustus 2023!

Het moment van de waarheid is aangebroken! Tijd om de balans op te maken en de grote winnaars aan te kondigen.
  • In totaal hebben 108 garagebedrijven in de Benelux deelgenomen aan de actie.
  • De code die u moest samenstellen na de speurtocht is ENERGY.
  • Er zijn cadeaus voor iedereen (echt voor iedereen!): 200 extra-punten werden automatisch toegekend en een extra-koffiemok wordt opgestuurd naar iedereen die heeft deelgenomen aan dit zomerspel.
 
 
De geluksvogels onder jullie ontvangen bovenop de extra-punten en -koffiemok ook nog een koffiemachine van Siemens. En dit is niet zomaar een koffiemachine, maar een volautomatische espressomachine t.w.v. € 569! Tijdens de loting van 29 augustus 2023 werden de 10 winnaars aangeduid die deze prachtige machine zullen ontvangen. Perfect om het hele team een extra boost te geven na de vakantie!


 
Misschien bent u wel een van de gelukkigen dus check zeker uw mailbox (vergeet de spamfolder niet!) want de winnaars werden reeds persoonlijk op de hoogte gebracht.

Niet een van de 10 winnaars? Niet getreurd, er volgen nog acties.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw vertrouwen en loyaliteit.

U bent werkelijk extra!