Onderhoud van het aircosysteemEen professionele en rendabele oplossing


De lente is in het land! Hét ideale moment dus voor een aircoservice.
 

De voordelen van een aircoservice


Het regelmatig onderhouden van de airco heeft belangrijke voordelen. Zo garandeert u een constante aangename temperatuur in de wagen, worden verontreinigende stoffen uit de lucht gehaald en worden onaangename geurtjes vermeden. Dankzij een correct onderhoud van de airco creëert u dus een aangename en gezonde omgeving voor zowel de bestuurder als de passagiers. Vergeet bij de aircoservice zeker ook niet het interieurfilter te vervangen om vervuilende stoffen tegen te houden.

Bij elektrische en hybride auto’s is aircoservice nóg belangrijker omdat het aircosysteem steeds vaker wordt gebruikt voor het koelen van het batterijpakket. 

Dankzij een aircoservice in de lente is uw klant volledig klaar voor het pollenseizoen en de warme zomertemperaturen. 


Bosch-aircoservicetoestellen


Na een elektronische diagnose van het aircosysteem met de KTS-diagnosetester kan met de ACS-aircoservicetoestellen van Bosch een professionele aircoservice worden uitgevoerd.

Alle ACS-modellen voor zowel het R-134a als het nieuwe R-1234yf koudemiddel beschikken over twee gescheiden oliecircuits voor PAG- en POE-olie, gebruikt bij elektrische aircocompressors in hybride en elektrische voertuigen. Daarnaast werken de Bosch ACS-aircoservicetoestellen volledig automatisch en recupereren ze dankzij hun Deep Recovery-technologie tot 99% van het koudemiddel uit het voertuig.

Bosch biedt aircoservicetoestellen in verschillende prijscategorieën en met elk hun specifieke eigenschappen. Er is dus ongetwijfeld een toestel dat aan de vereisten van uw werkplaats voldoet. Graag meer weten? Neem gerust een kijkje op de website van Bosch en ontdek de verschillende mogelijkheden.