Update van de gebruiksvoorwaarden

In het kader van de implementatie van de nieuwe Europese wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens die van toepassing is sinds 25 mei 2018, heeft het eXtra-programma de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid aangepast, die u hier kunt raadplegen.


Bosch en de autotechnologie zijn zoals u weet onafscheidelijk.

De Bosch-technologie is overal in een voertuig aanwezig: van de ruitenwissers tot de bougies, van filters tot de batterij en van de remkits tot een volledige serie van technische onderdelen.

Bosch is de eerste zelfstandige fabrikant van elektr(on)ische apparatuur ter wereld en is één van de grootste producenten van auto-onderdelen ter wereld.

De duurzame ontwikkeling naar meer ecologische voertuigen versterkt steeds meer de overtuiging van Bosch dat de producten die de auto goedkoper, schoner en veiliger maken in de toekomst steeds meer gevraagd zullen worden.

Om deze « technologie voor het leven » op de markt te kunnen brengen, verhoogt Bosch zijn uitgaven in Research and Development en stelt eveneens opleidingen beschikbaar voor automonteurs om hen in staat te stellen de recentste technieken te beheersen en een kwaliteitsvolle knowhow te ontwikkelen.

Ontdek hoeveel extra punten u kunt krijgen!


Alle Bosch-producten die in de onderstaande tabel voorkomen, nemen deel aan uw extraprogramma.

Bij elke aankoop die bij uw dealer doet, worden er automatisch punten op uw extra account bijgeschreven op basis van de volgende waarden:

Lijst van de puntenwaarde van de Bosch-producten per aangekochte eenheid:
Bosch-product Lijst extra punten
Starters BX 15
Alternatoren BX 15
Benzine lambdasondes 10
Remschijf 7
Ontstekingsspoelen 4
Rembloken 4
Diesel filters 3
Gloeibougies 2
Interieurfilters 2
Jetronic filters 2
AeroTwin 2
Luchtfilters 2
Twin 2
Bougies 2
Oliefilter 1
Ruitenwisser
Ontstekingsbougie
Voorverwarmingsbougie
Filters
Remschijf
Remvoering
Lambda Sonde
Ontstekingsspoel
Alternator
Starter