Wat is het extra programma?


Informatie

Om u te bedanken voor uw loyaliteit en vertrouwen in ons merk hebben we het extra programma opgezet. Geschenken van grote merken, exclusieve voordelen, attenties op maat...

Ontdek het programma dat speciaal is ontwikkeld om de bevoorrechte professionele relatie met u te versterken. Een extraatje speciaal voor u!

Download hier de brochure met meer uitleg over het programma.


1. Deelname is gratis en aanmelden is eenvoudig.


U kunt zich eenvoudig inschrijven door het deelnameformulier in de rubriek “Inschrijven” in te vullen.

Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarmee u uw account dient te activeren.

Na uw activatie, ontvangt u een e-mail met uw login en wachtwoord, en bovendien nog eens 50 extra-welkomspunten.

Vouchers

2. Hoe kunt u extra-punten verzamelen?


Punten sparen met het extra programma is eenvoudig: ieder Bosch-product dat in het programma is opgenomen en aangeschaft wordt bij uw deelnemende grossier levert u automatisch extra-punten op.

U vindt de lijst van de Bosch-producten die in aanmerking komen, evenals hun puntenwaarde, in de rubriek "Producten".

Exemple de cadeau

3. Hoe kunt u extra-geschenken bestellen?


Dit is ook heel eenvoudig: u kunt uw extra-punten op elk moment inwisselen voor geschenken of voordelen naar keuze via de webshop. De bestelde producten zullen in uw vestiging geleverd worden. U kunt eveneens de status van uw bestelling opvolgen onder de rubriek “Uw account”, en doorklikken naar “Mijn bestellingen”.

Heeft u nog niet voldoende extra-punten om uw favoriete geschenk te verwerven? Geen haast; uw extra programma laat toe om de extra-punten op uw eigen tempo op te sparen: de extra-punten blijven geldig tot 31 december van elk oneven jaar (31/12/2019, vervolgens 31/12/2021, daarna 2023, 2025, 2027 etc.). Deelnemers worden een paar weken voor de vervaldatum per e-mail op de hoogte gesteld van het vervallen van de opgespaarde punten.

Exemple de cadeau
Contact & Klantenservice