Update van de gebruiksvoorwaarden

In het kader van de implementatie van de nieuwe Europese wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens die van toepassing is sinds 25 mei 2018, heeft het eXtra-programma de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid aangepast, die u hier kunt raadplegen.


Om u te bedanken voor het vertrouwen en de trouw die u ons merk elke dag schenkt, bieden we u ons extra loyaliteitsprogramma. Geschenken van grote merken, exclusieve voordelen, attenties op maat...

Ontdek het programma dat voor u bestemd is om in het teken van de nabijheid een bevoorrechte professionele relatie met u te onderhouden. Het is voor u en dit is extra!


Deelnemen is eenvoudig en gratis. Dit is extra!


1. Hoe kunt u zich inschrijven en uw account activeren?

U kunt zich eenvoudig inschrijven door het deelnameformulier in de rubriek “Zich inschrijven” in te vullen.

Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarmee u uw account dient te activeren.

Na uw activatie, ontvangt u een e-mail met uw login en wachtwoord, en bovendien nog eens 50 extra-welkomspunten.

2. Hoe kunt u uw extra-punten verzamelen?

Punten sparen met het extra-programma is eenvoudig: ieder Bosch-product dat aan het programma deelneemt en aangeschaft wordt bij uw deelnemende grossier/groothandel levert u automatisch extra-punten op.

U vindt de lijst van de Bosch-producten die aan het programma deelnemen, evenals hun puntenwaarde, in de rubriek "Uw producten".

3. Hoe kunt u uw extra geschenken bestellen?

Dit is ook heel eenvoudig: u kunt uw extra-punten op elk moment inwisselen voor geschenken of voordelen naar keuze via de webshop. De bestelde producten zullen in uw vestiging geleverd worden. U kunt eveneens de status van uw bestelling opvolgen onder de rubriek “Uw account”, en doorklikken naar “Mijn bestellingen”.

Heeft u nog niet voldoende extra-punten om uw favoriete geschenk te verwerven? Geen haast; uw extra-programma laat toe om de extra-punten op uw eigen tempo op te sparen: de extra-punten blijven geldig tot 31 december van elk oneven jaar (31/12/2019, vervolgens 31/12/2021, daarna 2023, 2025, 2027 etc.). Deelnemers worden een paar weken voor de vervaldatum per e-mail op de hoogte gesteld van het vervallen van de opgespaarde punten. Vrijheid, dat is ook extra.