Boost uw extra-punten!  

Twee keer zoveel extra-punten te verdienenAnnonce du jeu concours opération freins et filtres
 

Bosch heeft een uitzonderlijke aanbieding in petto van 1 mei t.e.m. 30 juni op zijn twee assortimenten: filters en remmen. Al uw aankopen van deelnemende producten tijdens deze periode brengen u automatisch 2x zoveel extra-punten op – profiteer ervan!
 

Inschrijven

Nieuw dit jaar: u dient zich op voorhand in te schrijven, rechtstreeks vanuit uw extra-account. Klik hier om deel te nemen aan de promotie. Zonder deze inschrijving zullen uw extra-punten niet worden verdubbeld en zullen uw aankopen niet in rekening worden gebracht voor het slotklassement om tot 20.000 bijkomende extra-punten te winnen.


Producten die uitmunten, dubbel zoveel extra-puntenHet is zo simpel als wat: elke aankoop van in aanmerking komende producten uit de rem- en filterassortimenten bij uw deelnemende grossier levert u 2x zoveel extra-punten op.

Concreet brengt de aankoop van een Bosch-remklauw normaal 10 extra-punten op. Dezelfde Bosch-remklauw, aangekocht tussen 1 mei en 30 juni, brengt nu echter 20 extra-punten op – dat zijn dus dubbel zoveel extra-punten voor u!
 

Een extra voordelig aanbodNa het succes van de vorige editie hebben we beslist om u nog meer extra-punten aan te bieden in functie van uw aankoopgewoonten!

Zo zullen de vijf garagebedrijven met de sterkste stijging in het aantal aankopen ten opzichte van de referentieperiode (jaar 2023) tot 20.000 bijkomende extra-punten ontvangen op het einde van de actie!

 

Wat valt er te winnen?
🥇Eerste prijs20.000 punten
🥈Tweede prijs15.000 punten
🥉Derde prijs10.000 punten
🏅Vierde prijs7.500 punten
🏅Vijfde prijs5.000 punten

 

Wilt u nu al extra-punten winnen? Naast de rem- en filteractie van Bosch kunt u tot 300 bijkomende extra-punten winnen door deel te nemen aan onze drie quizzen! Er zijn per quiz 100 extra-punten te verdienen. 

Ik neem deel!


Bereid u voor om uw extra-puntensaldo te zien stijgen en om nog meer beloningen te verzamelen!

De remmen- en filterspromotie is enkel geldig voor aankopen tussen 1 mei en 30 juni 2024.

Raadpleeg voor meer informatie het reglement.